Schneider Electric, 2012 Yapı Fuarı’nda Çözüm Çeşitliliğiyle Dikkat Çekti

Schneider Electric, 2 - 6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yapı Fuarı'na 250 metrekarelik standıyla katıldı.

Standında son kullanıcıya yönelik ürettiği Life Space ürün grubuyla özellikle dikkat çeken Schneider Electric, ayrıca bina çözümleri, akıllı ev otomasyon sistemleri, network ve kablolama çözümleri, elektrikli araçlara yönelik olarak ürettikleri şarj cihazları ve konutlara yönelik güneş enerjisi çözümlerini tanıttı.

Schneider Electric’in fuarda büyük ilgi gören Life Space ürün grubu, genel olarak daha verimli, konforlu ve güvenli yaşam alanları sunmayı hedeflerken, yüksek enerji faturalarını azaltarak çevreci konut ve ofisler yaratıyor. Schneider Electric’in Life Space ürün grubunda yer alan ve fuarda ilk defa tanıtılan yeni anahtar-priz serisi ‘Asfora’, bugünün ve yarının trendlerini yansıtan yalın stili ve keskin hatlara sahip tasarımıyla, her türlü dekorla mükemmel uyum sağlıyor. Ultraviyole ışınlara dayanıklı üst yapısı sayesinde rengini muhafaza ediyor.

Her alanda enerji verimliliği
Fuarda bina çözümlerine yönelik çalışmalarını da tanıtan Schneider Electric, geliştirdiği EcoStruxure mimarisiyle bir binanın yönetiminde kullanılan tüm sistemleri birbiriyle ilişkilendirirken, iletişim ve desteğin hiç kesilmediği, tek bir muhatap firma ve tek bir program ile yürütülen bütünleşmiş bir sistem sunuyor. EcoStruxure mimarisi, sunduğu aktif enerji verimliliği çözümleri ile orta ölçekli bir binada enerji tüketimini yüzde 30’a varan oranda azaltabiliyor.

Schneider Electric’in enerji verimliliğine yönelik çalışmalarında önemli bir yere sahip olan ve elektrikli araç kullanımını teşvik etmek amacıyla geliştirilen şarj cihazları, Yapı Fuarı’nda geleceğin ulaşım dünyasına yönelik çözümler arasında dikkat çekerken, sürdürülebilir kentsel ulaşım çalışmalarında karbon salınımı azalımı anlamında elektrikli araç kullanımının önemi sık sık vurgulanıyor.

Öte yandan yenilenebilir enerji alanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Schneider Electric, fuarda güneş enerjisi alanında sunduğu çözümleri de tanıttı. Güneş enerjisi dahil olmak üzere tüm yenilenebilir enerji kolları üzerine çalışmaları bulunan Schneider Electric, yenilenebilir enerjinin toplam enerji üretimi içindeki payının artması için çalışıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın