Donald Trump’dan Boğaz’a otel

Dünya gayrimenkul devi Donald Trump, İstanbul'a otel inşa etmeyi düşündüklerini, Boğaz'da yer baktıklarını açıkladı.

The Trump Organization Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump, ntvmsnbc.com’a yaptığı açıklamada, İstanbul’a otel inşa etmeyi düşündüklerini, Boğaz’da ve şehrin genelinde yer baktıklarını açıkladı. Trump; “Değişik projelerle ilgileniyoruz. Büyük ihtimalle otel projemiz de olacak. Boğaz’a ve şehrin geneline bakıyoruz” dedi.

İstanbul’da mülk edinmeyi düşündüğünü de söyleyen Trump, “İstanbul’u çok seviyorum. Şu an, İstanbul’da mülk edinmek için çok doğru bir zaman” değerlendirmesinde bulundu.

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın açılışını yaptıkları Trump Towers için bu sabah düzenlenen basın toplantısına kızı Ivanka Trump ile katılan Donald Trump; ”Biz her zaman kaliteyi öne çıkarıyoruz. Yıllardır bu işi yapıyoruz. Pencerelere, cama, mermerlere ve vitrinlere bakın. Olağanüstü kalite çıkarıldı. Bu İstanbul’da çok başarılı bir proje olacak. Buraya markamızı da getirdik. Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bey’e buraya gelirken ‘bir tane daha yapalım’ dedim. Bunun üzerine o kadar yoğunlaştık ki başka bir şey düşünmek istemedik. Yeniden döndüğümüzde bir tane daha yaparız. Türkiye’nin başka kesimlerinde de işler yapmak istiyoruz. Yatırımlarımıza yakın sürede devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından, Donald Trump, Ivanka Trump, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ve beraberindekiler alışveriş merkezini gezdi.

Alışveriş merkezindeki sinema salonunu ziyaret eden Donald Trump, daha sonra ‘Trump Büyük Düşün’ kitabını imzaladı.

Etiketler

Bir yanıt yazın