Sektörün Karar Vericileri MIPIM “Türk Paneli”nde

Alkaş Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, "MIPIM" 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Fransa "Palais des Festivals"da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacılar, belediyeler ve otel gruplarını buluşturuyor.

18.624 uluslararası karar verici, 4.031 yatırımcı, 90 ülke’den 6.632 firma ve 427 gazeteciye ev sahipliği yapan MIPIM’de 8 Mart 2012 saat 15.00-16.00 arasında Agora Salonu’nda gerçekleşecek olan “Türk Paneli”nde; Jones Lang LaSelle Türkiye Başkanı Avi Alkaş moderatör olarak paneli yönetirken, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş konuşmacı olarak yer alacak.

“Turkey Vision” gazetesi 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlarken 1,5 trilyon dolarlık ekonomik büyüklüğü ile en büyük 10. ekonomi olacağını belirtiyor. Türkiye’nin perakende ve gayrimenkul sektöründe günden güne gelişim göstermesi ile birlikte İstanbul en önemli pazar ve bölgesel finans merkezi olacak. Kanal İstanbul, Marmaray, 3. Boğaz Köprüsü gibi şehrin gelişimine büyük katkılar sağlayacak projelerin de konuşulacağı “Türk Paneli”nde sektörün karar vericileri buluşuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın