Endüstriyel Tasarımcılar, Kuyumculuk, Mücevher ve Lüks Ev Aksesuarları Sektörleri ile Buluştu!

"Kuyumculuk, Mücevher ve Lüks Ev Aksesuarları" konulu 5. sektörel toplantı, 26 Ocak 2012 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği’nin (ETMK) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürüttüğü, Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) projesi kapsamında düzenlenen toplantı, İhracatçılar Meclisi’nde yapıldı.

ETMK üyesi Argun Dağçınar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen “Kuyumculuk, Mücevher ve Lüks Ev Aksesuarları” toplantısında, bir araya gelen üst düzey yöneticiler ve endüstriyel tasarımcılar, sektör ile ilgili beklentileri, sorunları ve çözüm önerileri üzerine konuştular. Toplantıda üreticiler ile tasarımcıların daha yakın temas ve işbirliği içinde çalışmasının gerekliliği, tasarımcının üretim sürecine ve yöntemlerine hakim olmasının önemi, marka bilinirliğinin yanı sıra kaliteli tasarımların satışlara olumlu yönde etki ettiği, kaliteli tasarımların pazarlamanın ürünün hitap edeceği hedef kitle ve rakipler hakkındaki güncel verilerle tasarımcıyı yönlendirmesi ile şekillenmesi gerektiği konuları vurgulandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın