İYTE Mimarlık Bölümü’nde 2011-2012 Güz Dönemi Tasarım Stüdyosu Finalleri Jürilerle Tamamlandı

2011 - 2012 öğretim yılı Güz Döneminin tamamlanmasıyla birlikte, İYTE Mimarlık Bölümü'nde, Tasarım Stüdyosu finalleri geniş katılımlı jürilerle gerçekleştirildi.

1. Sınıf Jürisi

Proje yürütücüleri olarak Doç. Dr. Şeniz Çıkış, Yrd. Doç. Dr. Ela Çil, Öğr. Gör. Dr. Sema Doğan, Öğr. Gör. Dr. Tonguç Akış ve Öğr. Gör. Selin Öğütçü, ile Araştırma Görevlileri Dr. Feral Geçer, Dr. Işın Can, Özgü Özkan, Yelda Mert, Ayşe Nur Şenel, Evren Ülkeryıldız, Ece Ceren Önder, Pınar Kılıç ve İpek Ek’in yer aldığı AR 101 Temel Tasarım dersi final jürisi, 11-12 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Öğrenciler, “Öğrenci Kulübü” konulu tasarımlarını, çok sayıda davetli üyenin de katıldığı jüride sunma fırsatı buldular.

2. Sınıf Jürisi

2. sınıf öğrencileri ise, “İzmir Sığacık’da Kıyı Tasarımı” konulu projelerini jüri karşısında savundular. Proje yürütücüleri olarak Prof. Dr. Cemal Arkon, Doç. Dr. Emre İlal, Yrd. Doç. Dr. Fehmi Doğan, Yrd. Doç. Dr. Erdem Erten, Yrd. Doç. Dr. Fatma Şenol, Öğr. Gör. Kamal E. Mohamed, Öğr. Gör. Y. mimar Hüseyin Egeli ve Öğr. Gör. Y. mimar Erbil Coşkuner ile Araştırma Görevlileri Arda Sander, Ebru Bingöl, İlgi Atay Kaya ve Eda Uçak’ın yer aldığı AR 201 Mimari Tasarım stüdyosu final jürisi, 10-11 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Doç. Dr. Deniz Güner (DEÜ), Öğr. Gör. Dr. Deniz Dokgöz (DEÜ), mimar Metin Kılıç, mimar Sedef Tunçağ ve çok sayıda Fakülte öğretim elemanı, final jürisinde yer alan misafir üyeler arasındaydı.

3. Sınıf Jürisi

Proje yürütücüleri olarak Yrd. Doç. Dr. Şebnem Yücel, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Ersoy, Yrd. Doç. Dr. Ebru Yılmaz ve Öğr. Gör. Dr. Ülkü İnceköse ile Araştırma Görevlisi Yusuf Yıldız’ın yer aldığı AR 301 Mimari Tasarım dersi final jürisi, 11-12 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Gökçeçiçek Savaşır (DEÜ), Öğr. Gör. Dr. Ayşe Çelik (YÜ), mimar Evren Başbuğ ve mimar Serhat Akbay’ın da davetli olarak katıldığı jürilerde öğrenciler, “İzmir-Bayraklı’da Toplu Konut Tasarımı” konulu projelerini sundular.

4. Sınıf Jürisi

Proje arazisi İzmir kent merkezindeki yedi farklı bölgeyi kapsayan ve bu bölgeler üzerinden “yeni bir kent merkezi” tasarlamayı amaçlayan CP 401 Kentsel Tasarım Stüdyosu final jürisi ise, 12-13 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Proje yürütücüleri olarak Yrd. Doç. Dr. Zeynep Aktüre, Yrd. Doç. Dr. Nicel Saygın, Yrd. Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu ve Öğr. Gör. Virginia Couch ile Araştırma Görevlileri Aysu Püskülcü Aydın, Seda Alpaykut ve Uğur Bozkurt’un yer aldığı stüdyonun final jürisine, çok sayıda misafir üye de katıldı.

Etiketler

Bir yanıt yazın