Endüstriyel Tasarım Kütüphanesi Katkılarınızla Kuruluyor!

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği, "Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı" bünyesinde, araştırma gereksinimlerini karşılamak üzere; endüstriyel tasarıma ilişkin her türlü yayın ve bilgi kaynağını barındıran bir kütüphane ve arşiv oluşturuyor.

Kütüphaneden, ETMK üyeleri, endüstriyel tasarım ile ilgilenen öğrenci, akademisyen ve araştırmacılar faydalanabilecek.

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı Kütüphanesi, endüstriyel tasarıma ilişkin her türlü kitap, süreli yayın, bilgi kaynağı ve görsel arşiv bağışlarını bekliyor.

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı Kütüphanesi, İstanbul Kalkınma Ajansı ‘2010 yılı Kâr Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında desteklenen “Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı” ve “Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi” projelerinin önemli bir parçası olarak hayata geçiriliyor.

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı Kütüphanesi’ne bağış yapmak isteyenler için iletişim bilgileri:
Behiye Bekem, Kütüphane ve Arşiv Sorumlusu
E-posta: behiyebekem@etmk.org.tr
Tel: 0216 337 2073
Faks: 0216 337 2074
Adres: Bağdat Caddesi Gün Apt.
No:122 / 7 Fenerbahçe İstanbul
www.etta.org.tr

ETMK Hakkında
1988 yılında Ankara’da kurulan ETMK, Türkiye’de endüstriyel tasarım alanında çalışmalar yapan tek mesleki örgüttür. ETMK’nın bugün yurt içinde ve yurt dışında toplam 400 üyesi vardır. Derneğin İstanbul Şubesi 1998, İzmir Şubesi 2011 yılında açılmıştır. Dernek, ICSID (International Council of Societies of Industrial Design) üyesidir.

Etiketler

Bir yanıt yazın