Bodrum’a bir özel okul daha geliyor

Türk Eğitim Derneği TED 25. okulunu Bodrum'da açıyor.

Ortakent’de yapılacak okul kampusunun temel atma töreni 09 Aralık 2011 Cuma günü saat 16.00’da Diamond of Bodrum Hotel’de gerçekleştirilecek. Törene il, ilçe protokolünün yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun da katılımı bekleniyor.

Temel atma töreni yağışlı hava beklentisi nedeniyle, inşaat alanına yapılacak canlı bağlantı ile Türk Eğitim Derneği camiası, Genel Başkanı, TED okulları yönetim kurulu başkanları, TED mezunları derneklerinin başkan ve üyelerinin katılımı ile Diamond Of Bodrum otelinden gerçekleştirilecek.

TED Bodrum Koleji Kampusu, Ortakent Beldesi’nde yer alacak. Okul, okul öncesi, ilköğretim ve lise düzeylerinde eğitim verecek. TED Bodrum Koleji, birinci öğretim yılında okul öncesinden 6. sınıfa kadar (6. sınıf dahil) öğrenci alacak. 12. sınıfa kadar olan düzeyler ise kademeli olarak açılacak. Okula öğrenci kabulünün Anaokulu, 1., 2. ve 3. sınıflarda kura, 4., 5. ve 6. sınıflarda ise sınav sistemiyle olacağı açıklandı. Yetkililer okulun irtibat ofisinin Ocak 2012’de faaliyete geçeceğini ifade ettiler.

TED Bodrum Koleji eğitim kampusunun projesinde 530 kişi kapasiteli konferans salonu, açık-kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, içersinde birçok alternatif spor dalının yapılabildiği kapalı spor salonuna kadar birçok sosyal ve sportif alan yer alıyor. Bunlarla birlikte, açık futbol sahası, tenis kortları, basketbol sahaları ile öğrencilerin okula neşeyle gelecekleri bir mekan sunulması hedefleniyor. Projenin detayları temel atma töreninde proje mimarı ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Celal Abdi Güzer tarafından tanıtılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın