TOKİ Vekillere Konut Yapacak

Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği kapsamında 517 bin konut üreten TOKİ, milletvekilleri için Ankara İncek'te konut yapacak.

İncek’teki 2 etap konutlarından almak isteyen milletvekillerinden ön taleplerin alınmasına başlandı. Anket formunda, 5 tip konut projesi yer aldı. Buna göre 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlardan bir tanesinin işaretlenmesi istendi. 1+1 konut tipinin ortalama satış bedeli fiyatı 115 bin TL, 2+1 konut tipi 160 bin TL, 3+1 konut tipi 310 bin TL, 4+1 konut tipi 368 bin TL, 5+1 (dubleks) konut tipi 560 bin TL olarak belirtildi.

Formda, projenin sosyal konut projesi olmadığı belirtilerek, “Konut sahibi olan herkes başvurabilecektir. Sadece 1 adet konut için başvuru alınacaktır. Tercih edilen konut tipi, formu dolduran için bağlayıcıdır, konut tercihi değiştirilemez. Konut taleplerine göre proje belirlendikten sonra düzenlenecek yeni formla kesin başvurular alınacaktır. Konut teslim süresi, gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasından itibaren 2 senedir” denildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın