RAF Ürün Dergisi Kasım Sayısı’nda 74 Farklı Ürün Var

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından iki ayda bir yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları yeni ürünlerle buluşturuyor

Kasım ayında 35. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı Arkitera Gezgini Yelta Köm tarafından tasarlandı.

RAF Ürün Dergisi Kasım sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 74 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF Ürün Dergisi’nde Önemli bir Bölüm: “Mimari Erişilebilirlik”

2011 yılı itibariyle yayınına başlanan “Mimari Erişilebilirlik” bölümünde ise özellikle bedensel ve görme özürlü kişiler için tasarlanmış ürünler tanıtılıyor. Bölümde özürlülerin ve yaşlıların kullanımına uygun asansör tipleri ve banyo elemanları şemalar ve örnek resimlerle detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Canan Yapı’nın Projesi “Canan Residence” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, Adnan Kazmaoğlu imzasını taşıyan Canan Residence Ataşehir ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 16 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Canan Residence, Canan Yapı’nın gelecekteki projelerine referans oluşturacak ilk önemli projesi olma özelliğini taşıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın