Mimarlık Ofisleri de Kapılarını Açıyor!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından Mimarlık Haftası'nda düzenlenecek olan Açık Kapı 2011 Mimarlık Festivali'nde, Türkiye'nin tanınmış mimarları çalışma mekanlarının kapılarını ziyaretçilere açıyor.

İlk olarak 2010 yılında İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle gerçekleştirilen festivalin ikincisi, bu sene Vitra sponsorluğunda gerçekleşecek.

Türkiye’de başarılı projelere imza atan ve uluslararası arenada da ismini duyurmuş olan mimarların ofislerini ziyaret etmek, projelerini ürettikleri mekanları görmek ve kendileriyle tanışarak, soru sorma fırsatını yakalamak için kayıtlar devam ediyor.

Festival kapsamında kapılarını açacak olan mimarlık ofisleri Brigitte Weber Mimarlık, Emre Arolat Mimarlık, Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık, Şevki Pekin Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık, Teğet Mimarlık, DB Mimarlık ve Gökhan Avcıoğlu (GAD – Global Architecture Development) Mimarlık.

1 – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan geziler hakkında daha detaylı bilgi almak için www.acikkapi.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın