Sektörünün bölgedeki en büyük buluşması

Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 22 - 25 Eylül 2011 tarihleri arasında Altınpark Expo Center'da, Türk yapı malzemesi üreticilerini, yatırımcı kamu kuruluşları ve bölgenin yapı profesyonelleriyle bir araya getirerek yapı sektörünün nabzını tutuyor.

24. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 11.500 m2 alanda, 200’den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30.000 ziyaretçisiyle 24 yıldır bölgesinin lideri.

“Yapı”nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı Fuarları – Turkeybuild büyüyor, sektöre olan katkısını büyütüyor.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000’den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da sektör profesyonelleriyle ilk kez buluşan, tasarım ve inovasyon malzeme kütüphanesi Material ConneXion ikinci sergisini Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’da açıyor. “Material ConneXion İstanbul” tarafından seçilen ürünlerin yer alacağı sergi, sektöre malzeme seçiminde yeni bir soluk getiriyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor. Bu yıl 110 bini aşkın yapı profesyonelinin ziyaret ettiği “Bölgenin ve Türk Yapı Sektörünün en büyük buluşması” Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un ardından, Eylül’de Ankara ve Ekim’de İzmir’de düzenlenecek olan Yapı Fuarları – Turkeybuild, sektörü ortak bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.

Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteâhhitler, GYO’lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK’lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın