İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ISBS2019 Sustainability Award’dan Dört Ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması"nda dört ayrı proje ile farklı kategorilerde ödüle layık görüldü.

İzmirDeniz – Kaynak: izmir.bel.tr

İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmirdeniz, Portakal Vadisi, Gürçeşme Doğa Keşif Parkı ve Kuşaklar Arası Etkileşim Merkezi ile Sasalı İklim Duyarlı Tarım Eğitim ve Araştırma Enstitüsü projeleri, ISBS2019 Sustainability Award – En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışmasında farklı kategorilerde birincilik kazandı. 

Portakal Vadisi – Kaynak: izmir.bel.tr

Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Texas Tech Üniversitesi, Texas A&M Commerce Üniversitesi, Amerikan Mimarlar Enstitüsü ve ABD Yeşil Binalar Konseyinden kent uzmanlarının oluşturduğu yarışma jürisinin yaptığı değerlendirmeye göre:

  • “İzmirdeniz – İzmirlilerin Denizle İlişkisini Güçlendirme” projesi “Sürdürülebilir Kent” alanında,
  • “Portakal Vadisi” projesi “Sürdürülebilir Çevre” alanında,
  • “Gürçeşme Doğa Keşif Parkı ve Kuşaklar Arası Etkileşim Merkezi” projesi “Sürdürülebilir Sosyal Sorumluluk” alanında,
  • “Sasalı İklim Duyarlı Tarım Eğitim ve Araştırma Enstitüsü” ise “Sürdürülebilir Tarım” kategorisinde birinciliği elde etti.

Gürçeşme Doğa Keşif Parkı ve Kuşaklar Arası Etkileşim Merkezi – Kaynak: izmir.bel.tr

Amerika Birleşik Devletlerinde düzenlenen 4. Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu kapsamında, 19 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak bir tören ile ödüller sahiplerine sunulacak.

Sasalı İklim Duyarlı Tarım Eğitim ve Araştırma Enstitüsü – Kaynak: izmir.bel.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın