Kale, Yenilikçi Ürünlerini UNICERA’da Tanıttı

Türkiye seramik sektörünün lider kuruluşu Kaleseramik, her biri alanında öncü markalar olan 'Çanakkale Seramik', 'Kalebodur', 'Kale' ve 'Edilcuoghi' ile UNICERA Fuarı'nda boy gösterdi.

İnovasyonun en güzel örneklerinden Kalesinterflex’in, artık iç mekan ve dış cephelerin dışında farklı alanlarda da kullanıldığını belirten Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik, “İnsan, tasarım ve teknolojiye odaklanarak, uzun yıllardır geliştirdiğimiz üretim tecrübesi, kaliteli iş ve mühendislik gücüyle seramiğin kaderini değiştiriyoruz” dedi.

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın 17’nci büyük seramik karo üreticisi konumundaki Kaleseramik; 5-9 Şubat 2019 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Edilcuoghi markalarıyla katıldı. Demirden Design ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile fuar için hazırlanan yaklaşık 1000 metrekarelik Kale standında, en yeni ürünler, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sunuldu.

Sektörde devrim niteliğinde bir ürün: Kalesinterflex

Günümüzde büyük ebatlı seramiklere ilginin arttığını ifade eden Okan Gedik,Mekanlarda kesintisiz ve bütünsel görünüm trendi gün geçtikçe yükseliyor.  Yer ve duvar bütünlüğünü sağlamak için büyük ebatlı ürünlerin beraber kullanımı ve bu ürünler ile farklı döşeme biçimlerinin hayata geçirildiği mekan tasarımları da öne çıkıyor. Biz de mimari ve dekorasyon gündemini yakından takip ederek teknoloji ve inovasyonu tasarımla bir araya getiriyoruz. Farklı ebat ve tasarım öğelerini bir arada sunduğumuz geniş içerikli koleksiyonlarımız ile herkesin kendi zevkini yansıtabileceği mix&match olanakları sunan, daha dinamik ürünleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın