Knauf, Architect@Work Fuarı’nda Sektör Profesyonelleri ile Buluştu

Türkiye’de üçüncüsü 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen Architect@Work Fuarı’nda Knauf da yerini aldı.

“Keşfet” konsepti ile hazırlanan Knauf standını çok sayıda yapı profesyoneli ziyaret etti ve sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde yüksek performanslı Knauf ürünlerinin üstün özelliklerini deneyimledi.

Architect@Work fuarı için geliştirilen “Dünyaya bizim gözümüzden bak” söylemi aracılığıyla Knauf Türkiye’nin ürün, sistem ve hizmet çeşitliliğine vurgu yapılarak ziyaretçilere ürün performansları tanıtıldı.

Knauf sunduğu ürün performanslarını “Keşfet” ve “Doğa” konseptleri ile birleştirerek dört ana grupta sundu. Yangın, Su, Ses ve Darbe olarak gruplandırılan dört performansın içerisinde en yeni ürünler uygulama kesitleri, performans videoları, ürün numuneleri ve VR deneyimi ile ziyaretçilere tanıtıldı ve üstün performansları anlatıldı.

Ürün uygulama kesitleri gösterilen kendinden yayılan yer şapı Tribon ®, mukavemeti arttırılmış alçı Jetgips ® Diamant, düz çatı plakası AQUAPANEL ® Rooftop ve yangın yalıtımı ödüllü ürün Jetgips ® Fire ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Standın bir parçası olan Bilgi Kioskları sayesinde ziyaretçiler ürünlerin teknik özelliklerini inceleme fırsatı buldu, aynı zamanda uygulama filmleri, ses, akustik, yangın ve yüzey kalitesi simülasyonları ve diğer interaktif araçlar sayesinde ürün performanslarını deneyimledi.

Etiketler

Bir yanıt yazın