Dalsan’dan Yapısal Çeliklerde Yangın Çözümleri

A1 COREX, hiç yanmaz alçı levha ile yapısal çeliği kaplayarak oluşturulan sistemi Türkiye’de bu konuda akredite kuruluş olan Efectis Era Avrasya laboratuvarlarında test ettirerek, yangın dayanım sürelerini belgelendirdi.

A1 COREX sistemlerini belgelendiren Dalsan, aynı zamanda bu testten elde ettiği değerleri “Yapısal Çeliklerde Yangın Çözümleri” adlı bir yayında topladı. Hazırlamış olduğu “Yapısal Çeliklerde Yangın Çözümleri” kitabı, çelik kolon ve kirişlerin istenilen yangın dayanım sürelerine ulaşması için kullanılması gereken toplam A1 COREX kalınlıkları, çelik kolon ve kirişlere yapılacak kaplama kalınlıkları hakkında bilgiler veriyor.

“Yapısal Çeliklerde Yangın Çözümleri” kitabında yer alan kaplama kalınlık değerleri EN 13381- 4’e göre EN 10025-1’de yer alan yapı çelik tipleri için Efectis laboratuvarlarında yapılan test sonrası, Efectis ERA Avrasya’nın sınıflandırma raporlarına göre verildi.

A1 COREX aynı zamanda Çevresel Ürün Beyanı’na sahip bir ürün.

Dalsan yayını dalsan@dalsan.com.tr adresine mail atarak talep edilebilir ya da www.dalsan.com.tr web adresinin “Sanal Kütüphane” bölümünden dijital haline (pdf) ulaşılabilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın