Çanakkale Seramik’in Yeni Koleksiyonu, Pera Gezisiyle Tanıtıldı

Çanakkale Seramik'in yeni koleksiyonu Pera, Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap'ın ev sahipliğinde Pera Palace Hotel'de gerçekleştirilen basın buluşması ile tanıtıldı.

Tüketicilerin hayal gücünü beslemek için yaşam alanlarında estetik ve işlevsel çözümler sunduklarını belirten Zeliha Özay Yurdatap, “Türkiye’ye bugüne kadar birçok yenilikçi ürün kazandıran Çanakkale Seramik, müşterilerimizin kendi yaşam alanlarını kurgulaması için farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran çözümler geliştirmeye devam ediyor” dedi.

Çanakkale Seramik’in çini karo motiflerinden ilham alarak hayata geçirdiği Pera Koleksiyonu’nu, Kale mağazalarında tüketicinin beğenisine sunduklarını ifade eden Zeliha Özay Yurdatap, “Bazen mekanlar bizi hiç görmediğimiz zamanlara doğru bir yolculuğa çıkarır. Biz de, geçmişin izinde mekanlar yaratmak üzere tasarladığımız yeni koleksiyonumuzla, müşterilerimizi nostalji yüklü bir yolculuğa çıkarıyoruz” diye konuştu.

Pera: Doğu ile Batı’nın gizemli buluşması

Pera Koleksiyonu’nun tasarım detaylarının Kaleseramik Ürün Müdürü Selin Çevik Ersayın tarafından anlatıldığı basın buluşması; kitaplarıyla bizi Pera’nın naif zamanlarına götüren Mario Levi’nin rehberliğinde gerçekleştirilen Pera gezisiyle sona erdi. İstanbul’un kozmopolit geçmişindeki yoğunluğunu, fiziksel olarak günümüze en çarpıcı biçimde aktaran bölgelerden biri olan Pera’da etkileyici bir yolculuğa çıkan davetliler; kültürün, sanatın, modanın, zarafetin, Doğu’nun ve Batı’nın buluşmasına, nostaljik bilgiler eşliğinde tanıklık etmenin heyecanını yaşadı.

Etiketler

Bir yanıt yazın