Knauf’un Tüm Paydaşları “Knauf Varsa Ben Varım” Dedi

Knauf, her yıl aralıksız olarak düzenlediği bayi toplantısını, bu yıl 2 – 4 Şubat tarihleri arasında, Antalya Susesi Luxury Resort Hotel’de gerçekleştirdi.

Bu yılki toplantı için geliştirilen “Knauf varsa, ben varım!” söylemi aracılığıyla bayiler ve Knauf Türkiye arasında yıllardır süregelen güçlü bağlara vurgu yapıldı. Knauf’un sağlıklı büyüme politikaları ve sektördeki öncü konumuna güvenen tüm paydaşlar, bu konsept aracılığıyla Knauf’a olan güvenlerini bayi toplantısında da dile getirme fırsatı buldular. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörlüğü yapmış olan Çetin Yılmaz’ın sunumlarıyla katılım gösterdiği ve karşılamadan sunumlara kadar her alanda “Knauf Varsa, Ben Varım!” mesajının yer aldığı bayi toplantısı, bayilerin takım olma becerilerini geliştiren Knauf Olympics oyunları ile başladı. İlk günün sonunda, Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörlüğü yapmış ve birçok başarıya imza atmış olan Çetin Yılmaz takım ruhuna vurgu yapan sunumunu gerçekleştirdi. 

İkinci gün, Knauf Türkiye Genel Müdürü Orhan Düzgün, geçen yılların ekonomik ve sosyal bir değerlendirmesini yaptıktan sonra Knauf Türkiye’nin performansını katılımcılarla paylaştı. Devamında finans dünyasının tanınmış isimlerinden olan ve aynı zamanda Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanlığı’nı yürüten Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomi alanında sunumunu gerçekleştirdi.  Öğleden sonraki oturum, Knauf Türkiye Satış Müdürü Emre Eker’in takdimiyle “Bir Zamanlar Bayide” skeç gösterisi ile başladı. Knauf ile bayiler arasındaki iletişimin esprili bir dille işlendiği skeçte müşteriler de unutulmadı. Skeç sonrası sunumuna devam eden Knauf Türkiye Satış Müdürü Emre Eker “hız ve hizmet kalitesi”nin günümüzde artan öneminden ve 2018 çalışma yöntemlerinden söz etti.

Organizasyonun gala yemeği Nükhet Duru’nun enerji dolu sahne performansıyla devam etti. Gecenin sonunda bayiler Knauf ile beraber çalışıyor olmanın bir ayrıcalık olduğunu, yapı sektörü pazarında Knauf ile birlikte hareket etmenin başarıyı ve kazancı da beraberinde getirdiğini dile getirdiler. Bayiler “Kazanmaya, başarıya ve birlikte yürümeye Knauf varsa ben de varım!” demekten asla çekinmediklerini belirttiler. 

Etiketler

Bir yanıt yazın