Mimarlar Ne Der +? Topluluğu Başvuruları Bekliyor

2015 yılında İTÜ’de 5 mimarlık öğrencisi tarafından kurulan Mimarlar Ne Der +? Topluluğu, yeni katılımcıların başvurularını bekliyor.

Farklı ekollerdeki mimarlık öğrencilerini ve farklı disiplinleri bir araya getirerek mimarlıkta eleştirel düşünme ortamı oluşturmak ve bu ortamdan beslenerek kendilerini geliştirmek amacıyla 2015 yılında İTÜ’de 5 mimarlık öğrencisi tarafından kurulan ve bugün 9 üniversitede 80’i aşkın gönüllü öğrencilerle faaliyet gösteren Mimarlar Ne Der +? yeni sezonlarına yeni üniversitelerle devam etmek adına başvuru süreci açıyor. 

Sezon 05’e 5 üniversite ile başlayan bu topluluk sezon bitmeden 9 üniversiteye ulaştı. Katılıma olan yoğun ilginin artmasından dolayı sürecin daha verimli ve doğru işlenmesi adına Mimarlar Ne Der +? Topluluğu’na katılım başvuruyla alınacaktır. Başvuru süreci 25 Aralık 2017 – 8 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, başvurular www.mimarlarneder.com adresine yapılacaktır.     

Bu süreçte Mimarlar Ne Der +? topluluğuna katılmak isteyenlerden beklenenler:

  • En az 4 – en çok 8 kişilik bir ekibin kurulması

  • Motivasyon formunun doldurulması

  • Başvuru sonrası 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Sezon 06’ Çalıştayına katılabiliyor olmaları

Etiketler

Bir yanıt yazın