Young Talent Architecture Award 2018 Başvuruları Başladı

Mies van der Rohe Vakfı, yeni mezun mimar, şehir plancıları ve peyzaj mimarlarını desteklemek amacı ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Young Talent Architecture Award'a (YTAA) dair detayları duyurdu.

Profesyonel dünyaya adım atmak üzere olan genç mimarları desteklemek amacı ile ortaya çıkan Young Talent Architecture Award’ın (Genç Yetenek Mimarlık Ödülü) ikincisi düzenleniyor. Mies van der Rohe Vakfı, bu yılki organizasyon için Avrupa Mimarlar Konseyi (ACE) ve Avrupa Mimarlık Eğitimi Derneği (EAAE) ile birlikte çalışacak. Çin ve Güney Kore ise konuk ülkeler olarak YTAA 2018 sürecine ortak olacak.

Kazanan genç yeteneklere, kendi profesyonel iş ağlarını yaratma sürecinde destek sağlanacak. Her bir kazanan 5000 € ile ödüllendirilecek, World Architects’te kendi profilini oluşturabilecek ve gelecekteki ofislerine yerleşebilmeleri için USM’den mobilya kazanacak. Her bir aday proje çevrimiçi YTAA Arşivi’ne dahil edilecek ve sonuçların ardından projeler, 2018 Venedik Mimarlık Bienali’nden başlanarak, gezici bir sergi ile topluma sunulacak.

Vakıf, YTAA 2018 için adaylığa başvurmak isteyen yeni mezunların bitirme projelerini, 22 Şubat 2018 tarihine kadar kabul edecek. Detaylı bilgi için organizasyonun resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Etiketler

Bir yanıt yazın