Çin’de “MINI” Bir Yaşam

Şangay’daki yeni proje "MINI", konsept fikirleri fiziksel bir yapıya dönüştürüyor.

MINI, Şangay’ın Jing’An semtinde kullanılmayan bir sanayi kompleksini apartmanlar, çalışma alanları ve kültürel tesislerden oluşan çok katmanlı ortak bir girişime dönüştürmek için Çinli proje geliştiricisi Nova Property Investment Co. ile birlikte çalışıyor. Dönüşüm çalışmasının, bu yıl bitmeden başlaması planlanıyor.

2016 yılında piyasaya çıkan MINI LIVING, markanın “Yaratıcı Kullanım Alanları” sloganı ile uyumlu olarak, maksimum kişisel esneklik ve alanın optimum kullanımını hedeflerken konseptin parçası olarak daireler, kiralanabilir çalışma alanları ve ortak kullanım için hizmetler sunacak.

MINI LIVING fikri, sadece binanın sakinleri için değil, şehrin bütününde de geçerli. Projenin bazı bölümleri halk tarafından erişilebilir olacak.

Şangay’daki MINI LIVING projesi, altı bina kümesi ile çevresini canlı bir kent mahallesine çevirecek. MINI LIVING, kısa, orta ve uzun süreli kiracılara, yalnız yaşayanlara ve ailelere aynı zamanda hizmet verecek.

Proje önerisinde, sergi alanları, gıda pazarı, kullanıcıların vakit geçirmesi için lobiler gibi mekânlar yer alıyor. Mevcut tesislerin arasında ayrıca bahçeler, oyun alanları, mağazalar ve restoranlar da bulunacak.

Şehrin diğer bölgelerindeki insanlarla sosyal etkileşimi teşvik eden MINI LIVING’in temel amaçlarından biri insanları bir araya getirmek ve paylaşılan deneyimlerin çoğalmasını sağlamak.

Etiketler

Bir yanıt yazın