Şimdi Yardım Zamanı !

Bu yıl 31 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması destek bekliyor:

Bu paylaşımımız hepsinden farklı bir konuya sahip. Mimarından ressamına, ressamından işadamına, tasarıma gönül vermiş kişilere ya da sadece “Burada ne oluyor?” diye düşünenlere, kısacası tüm insanlığa sesleniyoruz.

İlk defa UMÖB’u duyanlar, daha önce birçok kez katılanlar, atölye yürütücülüğü yapanlar, bir gün mutlaka katılacak olanlar!

15 Temmuz, OHAL ve ekonominin içinde bulunduğu sıkıntılar 1993 senesinden bu yana hiçbir profesyonel bağı olmadan, tamamen gönüllülük esasıyla yürüyen, bu amatör ruha rağmen yıllardır ülkemizin en güzel organizasyonlarından biri olmayı sürdüren UMÖB’ ün 31 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde Samsun’ da düzenlenecek etkinliğini de etkilemiş durumda. Kar amacı gütmeden, ülkemizin dört bir yanından tasarıma gönül vermiş insanların Samsun’ da bir araya gelmesi için elinden geleni yapan UMÖB17 ekibi olarak organizasyonu finanse etmekte zorlanıyoruz.

Aç kalmamak, açıkta kalmamak adına mimariye, sanata, kente, fikirlere ve geleceğe destek vermek isteyen tasarım gönüllülerine, 23 yıldır şen şakrak günler geçiren bu ailenin dağılmasına gönlüm el vermez diyenlere sesleniyoruz. Gelin çorbada sizin de tuzunuz olsun, masamıza bir tabak da sizin için ekleyelim.

Bizimle umobonyedi@gmail.com adresinden iletişime geçebilir ve UMÖB’ ün zorluklarla mücadelesine bir dur diyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın