AA Istanbul Visiting School Kapsamında Verilen Bursu Kazanan Kişi Belli Oldu

Architectural Association (AA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile "Robotic Mediations" başlığı altında düzenlenecek AA Istanbul Visiting School 28 Haziran - 07 Temmuz 2017 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yapılacak.

AA Istanbul Visiting School’a katılmak isteyen 1 kişiye tam burs verileceğine dair yapılan çağrıya toplam 20 portfolyo gönderildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda bursu, İTÜ Mimari Tasarımda Bilişim Programı’nda yüksek lisans eğitimi alan Hülya Yasak kazandı.

AA Istanbul Visiting School Hakkında

AA Istanbul Visiting School 28 Haziran – 07 Temmuz 2017 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak. 

AA Istanbul Visiting School, Architectural Association (AA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile düzenlenmekte olan ortak eğitim, çalışma ve üretime dayalı eğitim platformu.

Geçmiş senelerde olduğu gibi yenilikçi tasarım metodolojileri ve büyük ölçekli prototip teknikleri üzerine araştırmalarını sürdürecek olan AA Istanbul Visiting School, uluslararası alanda faaliyet gosteren Zaha Hadid Architects, Architectural Association gibi kurumlarda çalışan bir dizi uzmanı bir araya getirecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın