AA Istanbul Visiting School’a Katılmak İsteyen 1 Kişiye Burs İmkanı…

AA Istanbul Visiting School'da yer almak isteyen 1 katılımcıya Arkitera'nın desteği ile tam burs verilecek. Yaz okuluna burslu katılım için son başvuru tarihi 26 Mayıs.

Architectural Association (AA) School of Architecture ve İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliği ile “Robotic Mediations” başlığı altında düzenlenen AA Istanbul Visiting School 28 Haziran – 07 Temmuz 2017 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak.

AA Istanbul Visiting School’da yer almak isteyen 1 katılımcıya Arkitera’nın desteği ile tam burs verilecek. Burslu katılım olanağından yararlanmak isteyen kişilerin portfolyo ile başvuru yapmaları gerekiyor. 

Başvuru detayları:

  • Portfolyo formatı katılımcıya bırakılmıştır.
  • Portfolyolar dijital olarak teslim edilecektir. Dijital teslimler aaistanbulvs2017arkiteraburs@gmail.com adresine gönderilmelidir.
  • Dijital portfolyoların boyutu 5 MB’tan fazla olmamalıdır.
  • Portfolyo dili İngilizce’dir. AA Istanbul Visiting School’a Arkitera ile burslu katılım için son başvuru tarihi 26 Mayıs 2017’dir. Burslu katılım başvurusu ile ilgili sorular aaistanbulvs2017arkiteraburs@gmail.com adresine email ile gönderilebilir.

AA Istanbul Visiting School hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.arkitera.com/etkinlik/4257/aa-istanbul-visiting-school–robotic-mediations adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın