Hayaller Yola Çıkıyor

VitrA ve Artema, Unicera Fuarı’nda banyo hayallerini konteynerlere yükledi.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 8-12 Mart 2017 tarihlerinde kapılarını açan Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da, 2017’deki yeniliklerini paylaştı. VitrA ve Artema’nın banyo mobilyasından seramik sağlık gereçlerine, duvar ve porselen seramik koleksiyonundan armatürlere, tüketicilerin hayal ettikleri yaşam alanlarını tasarlamasını sağlayan yeni ürünleri ilk kez beğeniye sunuldu. Grubun Unicera’daki standı, sürdürülebilirliğe vurgu yapmak üzere konteynerler kullanılarak tasarlandı. Fuarın ardından yeni ürünler satış noktalarına doğru yola çıkarken, 11 konteyner de sergileme alanı olarak kullanılmak üzere Grubun Tuzla’daki üretim tesisine götürülecek. 

Banyoda ihtiyaç duyulan her şey 

VitrA, ailenin tüm üyelerinin banyoda ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri tasarlama yeteneğini, 2 yeni banyo serisiyle ortaya koyuyor. Sento serisi, yalın ve sıcak tasarımıyla, İskandinav tarzını banyolara taşıyor. Ferah banyolar yaratan Sento’nun en önemli özelliklerinden biri işlevsel mobilyaları. Frame serisi ise tasarımın özgün ve modern dünyasıyla teknoloji ve fonksiyonelliğin inceliklerini buluşturuyor. Frame, parlak-mat ve siyah-beyaz alternatifleri bulunan ince tasarımlı geometrik lavabolarıyla da dikkat çekiyor. VitrA’nın, benzersiz bir ürün ve döşeme modeliyle tasarladığı yenilikçi Miniworx karo sistemi ise az sayıda ürünle sınırsız bir tasarım çeşitliliği sunuyor. 

Hayal edilen banyolar 

Standdaki konteynerlerden 3’ünde hayal edilen banyoları kuran VitrA, Eternity, Memoria Elements ve İstanbul serilerini sergiliyor. Eternity, Sebastian Conran’ın VitrA için tasarladığı, her banyoyla uyum sağlayan şık ve özgün banyo aksesuarlarından oluşuyor. Ross Lovegrove’un imzasını taşıyan ünlü İstanbul serisi, siyah seramikleri ve metal tamamlayıcı parçalarıyla banyoda çarpıcı bir değişim yaratıyor. Christophe Pillet’nin Memoria Elements serisi ise yeni banyo mobilyaları, kullanışlı fonksiyonları ve ek üniteleriyle banyoyu yaşayan bir mekana dönüştürüyor. 

Mutfakta suyun yönü değişiyor 

Artema bu yıl eviye bataryalarıyla öne çıkıyor. El duşlu yeni eviye bataryaları, mutfaklara hareket özgürlüğü getiriyor. Dayanıklı, güvenli ve pratik eviye bataryaları, suyun yönünü değiştirerek, mutfakta çalışmayı zevkli ve kolay hale dönüştürüyor. 

Banyoda inovasyon 

Her yıl banyoya yenilikçi ürünler kazandıran VitrA, Unicera’daki standının en ortasına yerleştirdiği konteyneri inovasyona ayırdı. Bu bölümde kendi kendini temizleyen lavabo, susuz pisuvar, doğa dostu klozet kapağı, kendi enerjisini üreten bataryalar, tasarruf yaptıran klozet gibi hayatı kolaylaştıran ya da kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlayan ürünler sergileniyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın