Kreatif Mimarlık 12. Seyahat Bursunu Duyurdu

Kreatif Mimarlık 12. kez, ofis stajyerlerinden birini Inter-Rail ile Avrupa’ya yolluyor. Staj için son başvuru tarihi 30 Nisan 2017.

Yolculuk, konaklama ve günlük harcama giderlerini üstlenen ofis, bursu alan stajyerlerden dönüşlerinde yolculuk boyunca tuttukları günlükleri üzerinden tecrübelerini ofis çalışanları ile paylaşmaları dışında bir şey beklemiyor.

Geçtiğimiz yıl 100’e yakın başvuru sonucunda dördü şantiyede olmak üzere toplam 8 öğrencinin Kreatif Mimarlık’ta iki ay staj yaptığını belirten Kreatif Mimarlık kurucusu Aydan Volkan, bu öğrencilerden Melis Yağmur Elaldı’yı Inter-Rail ile önümüzdeki yaz Avrupa turuna yollayacaklarını ifade etti.

Kreatif Mimarlık yöneticileri ofis ve şantiye stajlarını mimarlık eğitimin önemli bir parçası olarak görüyor. Çalışanlarla aynı koşulları ve imkanları sağlayan ofis, projelerde stajyerlere de bilgileri ve ilgileri ölçeğinde sorumluluk veriyor.

Ofis, en az iki ay kesintisiz olarak sadece yaz stajı yapacak öğrencilerin başvurularını 30 Nisan’a kadar kabul ediyor. Başvurular portfolyoların incelenmesinin ardından seçilen adaylarla yapılan görüşmelerden sonra değerlendiriliyor. 2017 yılı için 3 Temmuz – 8 Eylül tarihleri arasında, 31 Temmuz-8 Eylül arasındaki bir haftalık tatil hariç toplam 8 hafta staj süresi belirlendi.

Staj başvuruları, cvstaj@kreatifmimarlik.com email adresine yapılabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın