2017 Yeni Yıl Yemeği İzmir SMD Üyelerini Bir Araya Getirdi

İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyeleri 26 Ocak 2017 tarihinde, "2017'ye Merhaba" yemeğinde bir araya geldi.

Davet, İzmir Torbalı’da 1.168 dönümlük bir arazide Türkiye’nin en büyük tek parsel organik bağı olan Lucien Arkas Bağları’ndaki LA Mahzen Restaurant’ta verildi.

Arkas’ın inşaat malzeme sektöründeki iştiraki Poncebloc ve sağlıklı yaşam ve wellness alanındaki iştiraki AVV AŞ’nin Türkiye distribütörü olduğu Technogym’in sponsorluğunda düzenlenen geceye 50’ye yakın serbest mimar katıldı.

Poncebloc Yönetim Kurulu üyesi Yüksek Mimar Gökben Güven Özçiçek; yaptığı konuşmada, Poncebloc yapı malzemelerinin sahip olduğu FDES (Sağlıklı ve Çevreci Ürün Sertifikası) ve pomzadan üretilen, geri dönüşebilen duvar bloğu üretimi ile sürdürülebilir yaşam ve binaların önemine değindi.

Ardından, İtalyan menşeli Technogym The Wellness Company Türkiye Distribütörü AVV AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vittorio Zagaia’da da yaşamın her noktasında “sağlık” kavramının kendileri için bir motto olduğunu dile getirerek müşterilerine satış öncesi ve sonrası tüm noktalarda tam hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. Özellikle farklı dizayn ve tasarımlarıyla her yere uyum sağlayabilen Technogym ürünlerinin, her geçen gün geliştirdiği teknoloji ve inovasyon anlayışıyla Wellness kavramını geleceğe taşıdığını belirtti. Yaşamımızın her alanında titizlikle çalışan mimarlarımızın; gerçekleştirecekleri projelerde, Technogym ürünlerinin mimariyi destekleyen dizayn, tasarım ve konfor ile kendilerinin yanında olacağının altını çizdi. Yemekte, İzmir SMD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Molva da yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında sponsorlara teşekkür ederek, desteklerinin sürmesini istedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın