Şişecam Düzcam’ın Mimarca Cam Etkinlik Serisinin İkincisini Düzenlendi

Şişecam Düzcam'ın Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle düzenlediği "Mimarca CAM" etkinlik serisinin ikincisi, "Gürültü ve Ötesi" başlığıyla 28 Aralık'ta Ankara'da yapıldı.

Camın sağladığı gürültü kontrolünün konunun uzmanları tarafından aktarıldığı etkinlikte mimar, mühendis, cephe danışmanı, inşaat firmaları, kamu ve sektör profesyonelleri bir araya geldi.

Mimar, mühendis, cephe danışmanı, kamu ve sektör profesyonellerinin bir araya geldiği ve Ali İhsan Varol’un sunuculuğunda düzenlenen etkinlik kapsamında, konuşmacılar cam ve gürültü temalı sunumlar yaparak, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytek İtez ve Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Tansu Kumru’nun açılış konuşmalarını yaptıkları gecenin ilk bölümünde Cam ve Gürültü Kontrolü konularının detayları teknik sunumlar ile aktarılırken, ikinci bölümde Pecha Kucha etkinliği yapıldı.

Mimarca CAM “Gürültü ve Ötesi” etkinliğine ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzu Gönenç Sorguç ve Kuraray Europe Gmbh Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Kuyu sunumları ile katkı sağlarken, Pecha Kucha etkinliğinde Aytaç Özen (Ayzen Mimarlık), Ece Yalım (Artful İç Mimarlık), Hakan Evkaya (İkikerebir Mimarlık) ve Doç. Dr. Lale Özgenel (ODTÜ) konuya yönelik düşüncelerini kısa sunumları ile aktardılar.

Etiketler

Bir yanıt yazın