Mimarların Bayram Buluşması

Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri her yıl geleneksel hale getirdikleri bayramlaşma törenini, bu yıl yine bayramın üçüncü gününde gerçekleştirdiler.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nde gerçekleşen bayram kutlamasında, Oda yönetimi ve üyelerin yanı sıra 28 yıldır odaya üye olan Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu da hazır bulundu.

Başta Bursa ve Türkiye olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını söyleyen Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diledi. Bayramların dayanışma ve kaynaşmayı artırarak insanlar arasında huzur ve güven ortamları oluşturduğunu hatırlatan Kaya, her meslek grubunda olduğu gibi mimarların da yoğun iş temposundan uzaklaşarak, aileleri ve sevdikleriyle birlikte olmanın keyfini yaşadıklarını dile getirdi.

Mimarlar Odası olarak Bursa’ya değer katmak adına sürekli çalıştıklarının altını çizen Kaya, gelecek nesillerin huzur ve güven içerisinde yaşayabilecekleri, sağlıklı ve sağlam mekanlar yaratmaya devam edecekleri mesajını verdi.

ÜLKE OLARAK BİR ARADA OLMALIYIZ
Bu sene Ramazan ayının Ağustos ayına denk gelmesine rağmen güzel geçtiğine değinen Terzioğlu, komşu ülkelerde yaşanan kaos ortamının devam etmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Terzioğlu, “Ülkemizde devam etmekte olan terör olaylarından ve komşu ülkelerde yaşanan mevcut durumlardan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Sıranın Türkiye’ye gelmesinden korkuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olup bu tehlikeye karşı ülke olarak bir arada olmamız gerekir. İnşallah önümüzdeki bayramlarda bu durumların yaşanmamasını diliyoruz” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın