GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’nın İkincisi 24 Mayıs’ta

GL!C (GROHE Live!Center)'da yapılan seminerler dizisinin 24 Mayıs'taki ikinci ayağında, otel tasarımı denince akla ilk gelen isimler son projelerini dinleyiciler ile paylaşacaklar.

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliğinde mimarlara, tasarımcılara yönelik olarak düzenlenen GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’nın ikincisi 24 Mayıs’ta yapılacak.

İlki “Su” teması altında düzenlenen buluşma serisinin ikincisinde tema olarak “konfor” seçildi. Konfor denilince ilk akla gelen mekanlardan biri oteller olduğu için, her biri bu konuda uzman altı farklı mimarlık ofisinin temsilcileri bu ikinci buluşmanın konuşmacıları oldular.

24 Mayıs’ta Grohe Live!Center’da Düzenlenecek Etkinliğin Konuşmacıları

• Can Çinici (Çinici Mimarlık)
• Sinan Kafadar (Metex Design)
• Arif Özden (Arif Özden Mimarlık) – Tanju Özelgin (Tanju Özelgin)
• Emre Özer – Tayfun Tulgan (Özer+Tulgan Mimarlık)
• Engin Urun (Arketipo Design)

Etkinlik Programı

19:00’da hoş geldin ikramı ve GROHE Live!Center turu ile başlayacak etkinlik, 19:45-20:45 arasında mimarların proje anlatımları ile devam edecek. Buluşma daha sonra bir parti ile sona erecek.

Sınırlı sayıda izleyicinin katılacağı etkinliğe eventbrite üzerinden kayıt olmakta gecikmeyin.

“GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları”nda Toplam 4 Etkinlik, 20’den Fazla Konuşmacı

Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile mimarlığın Türkiye’de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin düzenlediği “GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları” buluşmaları toplam dört etkinlik olarak planlandı.

GROHE Live!Center İstanbul’da düzenlenen seminer dizisinin her birinde mimarlar önce Live!Center’da sergilenen GROHE ürünleri hakkında bilgilendiriliyorlar. Ardından 5 farklı mimarlık ofisinden konuşmacılar, tasarladıkları işlerini 10’ar dakikalık bir sunumla özetliyorlar. Mimarların anlattıkları işler filme alınarak GROHE ve Arkitera’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

“GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları” İlki 29 Mart’ta Yapıldı

Etiketler

Bir yanıt yazın