RAF’ın Mart Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin 61. sayısı olan Mart sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje bölümüyle dikkat çekiyor.

Her sene farklı bir temada tasarlanan RAF kapakları için, 2016’da ” Peyzaj Mimarları” teması seçildi. Yıl boyunca peyzaj mimarlığında öne çıkan isimler, RAF’ın kapağını tasarlayacaklar.

Kapağı Deniz Aslan Tasarladı
Mart Sayısı’nın kapağında, İTÜ Mimarlık Bölümü mezunu, Yıldız Üniversitesi Peyzaj Planlama Programı’nda yüksek lisansını, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Mimari Tasarım Programı’nda doktorasını tamamlayan Deniz Aslan’ın tasarımı yer alıyor. Mimarlık ve peyzaj mimarlığı alanında ulusal ve uluslararası birçok projeye katılmış, birçok yarışmada ödül kazanmış, tasarımları ulusal ve uluslararası birçok dergide yayınlanmış olan Deniz Aslan, “ABS Alçı Blok ve Sanayii Projesi” ve “Mekan Üzerine Eklemeler” adlı çalışmaları ile iki dalda 2002 Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi. Aslan, profesyonel iş yaşamına DS Mimarlık’ta devam ediyor. 

Derinyeşil Mimarlık’ın Tasarımı “Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı
DerinYeşil Mimarlık ve Danışmanlık’ın HOK ile birlikte çalıştığı Point Bornova Konut ve Alışveriş Merkezi projesi, 52.000 m2 kiralanabilir alanı olan alışveriş ve eğlence caddeleri, bu caddeler üzerinde konumlanan 37 katlı konut kulesi ve toplam 260.000 m2 kapalı alanı ile İzmir’in en büyük karma kullanım projesi.

Proje, karakteristik İzmir sokak yaşamını bütün yıl konfor koşullarına sahip mekana taşımayı hedefliyor. Bu amaca ulaşabilmek üzere hem tarihi hem modern mimari referanslardan yola çıkarak açılır-kapanır cam çatı sistemi önerilmiş. İç sokakların kavisi boyunca değişen genişliğine uyan, yağış veya kuvvetli rüzgar gibi hava koşullarıyla karşılaşıldığında 45 saniye içerisinde kapanabilen hareketli bir cam çatı örtüsü geliştirilmiş.

RAF Ürün Dergisi Mart sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 85 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor. 

Etiketler

Bir yanıt yazın