GROHE Türkiye ve Arkitera İş Birliğinde GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları Başlıyor

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor.

Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile mimarlığın Türkiye’de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin düzenleyeceği etkinlik serisine toplam 20 mimar konuşmacı katılacak.

4 Farklı Tema, 20 Mimar, 20 proje

GROHE Live!Center İstanbul’da yapılacak 4 ayrı etkinlik halinde düzenlenecek seminer dizisinin her birinde mimarlar önce Live!Center’da sergilenen GROHE ürünleri hakkında bilgilendirilecek. Ardından 5 mimar konuşmacı, tasarladıkları işlerini 10’ar dakikalık bir sunumla özetleyecekler. Mimarların anlattıkları işler filme alınarak GROHE ve Arkitera’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

29 Mart Salı günü yapılacak ilk etkinliğin teması ise “Su”. Dünya Su Günü’nün hemen ertesinde yapılacak etkinlikte, suyun baskın bir mimari öğe olarak kullanıldığı, suyun etrafında şekillenen güncel projeler izleyicilere aktarılacak.

29 Mart’ta Grohe Live!Center’da yapılacak ilk etkinliğe konuşmacı olarak katılacak mimarlar ve projeleri şu şekilde:

• Gökhan Avcıoğlu (GAD FOUNDATION) Nikki Beach Torba
• Cafer Bozkurt (Cafer Bozkurt Mimarlık) Kılıç Ali Paşa Hamamı
• Abdurrahman Çekim (Baraka Mimarlık) Maxx Royal Kemer Resort ve Spa
• Bünyamin Derman (DBArchitects) V.K.V. Koç Özel Lisesi Havuz
• Mehpare Evrenol (Evrenol Architects) Antepia

Etkinlik Programı

19:00’da hoş geldin ikramı ve GROHE Live!Center turu ile başlayacak etkinlik, 19:45-20:45 arasında mimarların proje anlatımları ile devam edecek. Buluşma daha sonra bir parti ile sona erecek.

Sınırlı sayıda izleyicinin katılacağı etkinlik için Eventbrite‘dan kayıt olmakta gecikmeyin.

Etiketler

5 yorum

  • emine-merdim-yilmaz says:

    Katılma niyetiniz varsa, böylesi yorumlar bırakmak yerine metni okumanız yeterli olacaktı.

    Kontenjan sınırlı ama etkinlik herkese açık ve ücretsiz http://rktr.co/1P3AwYq

  • emine-merdim-yilmaz says:

    Yorum yapma konusunda ne sizin ne de başkasının bir sıkıntısı yok olay hakarete varmadığı sürece.

    Üslubunuzdaki iğnelemeyi bir kenara bırakıp, varsa bir yanlış anlaşılma önüne geçelim istedim.

  • cem-cakaloglu says:

    Sürekli aynı isimler, benzer işlerinin benzer sunumlar. Seminere katılanlarda hep aynı kişiler sanırım. (: Paranın gözü kör olsun.

  • cem-cakaloglu says:

    Neden burada kişi fikirlerini söyleyemiyor? Hemen bir sataşma “Siz bilmiyorsunuz? Biz doğrusunu söylüyoruz işte bakın “hede hede.com” linkten bakın diye? Okuma eylemini gerçekleştirmediğimi nereden biliyorsunuz. Kaldı ki para konusunun sadece bilet ücreti üzerinden söylendiğini nereden çıkardınız? Bu yorumu yaparak benim cevap hakkımı doğurmuş olup, sadece tek yorumluk durumu çetrefilli hale getirmiş olmanız doğru mudur sizce? Bırakın insanlar yorumunu yapsın. Karşı bir söyleminiz varsa söylersiniz pek tabi ama benim yaptığım yoruma yönelik bir cevap göremiyorum postunuzda. Sadece siz bilmiyorsunuz alın doğrusu. Mesela hep aynı isimler demişim buna katılan ve ya karşı duran bir yorum yok. Yapmayın böyle şeyler komik duruyor. Lütfen rica hatta yalvarıyorum. Bırakın insanlar birisi bir şey der mi? demeden yorum yapabilsinler.

    Buna bir bahane üreteceksiniz bende “Yav neden yaptım yorumu” diye hayıflanacağım ama olsun maksat fikirler ortaya dökülsün değil mi?

  • cem-cakaloglu says:

    “Katılma niyetiniz varsa, böylesi yorumlar bırakmak yerine metni okumanız yeterli olacaktı. ”

    Böyle bir cevap ile mi sorun gidermek istediniz. Gerçekten mi? Neyse Ben iğnelemenin ve karşı duruşun her zaman yararlı olduğunu düşünen insanlardanım. İğnelemeyi kenara bırakmak çok doğru değil. (Hakaret edilmediği sürece, katılıyorum.) Eğer söylediklerim hakaret içeriyorsa uyarılarınızı derhal dikkate alırım. Konunun altı kirlenmesin ve konu dağılmasın artık. Teşekkürler Emine Hanım.

Bir yanıt yazın