Sergileme Tasarımında Yeni Bir Yorum

Demirden Design’ın Paşabahçe için geliştirdiği yeni sergileme tasarımı 12-16 Şubat 2016 tarihlerinde Frankfurt Ambiente fuarında 657 metrekare alanda ziyaretçilerle buluştu.

Demirden tasarım ekibi yeni sergileme tasarımı ile ürünlerin mekan içinde sergileme olgusunu yenilikçi, sıradışı bir yalınlık ve her mekan bölümüne özel enstalasyonlarla yeni bir platforma taşıyor. Kaliteli tasarım ve bünyesinde sanatsal dokunuşlar barındıran bir sergileme yapısının ortaya konulduğu yeni Paşabahçe sergileme tasarımında, ziyaretçilerin tüm mekanlarda derin ve etkileyici duyguları ürünlerle birlikte keşfetmeleri amaçlanıyor.

Genel yapının insanı davet eden açık mekanlarla oluşturduğu doğal enerjik ruh, ziyaretçilerin tüm alanı rahatça ve ilgiyle ziyaret edebilmelerini sağlıyor.

Toplam on farklı bölümden oluşan sergileme içerisinde patisserie, bira evi, kokteyl, mixology, parti alanı, yemek yapma sanatı, mutfak, bahçe ve iki farklı restoran olarak tanımlanan galeriler bulunuyor. 

Devasa boyutlardaki asılı aynalar ve görsel enstalasyon panoları, tasarımda etkileyici ve yalın bir anlatıma olanak verirken ziyaretçilerin ürünler ile farklı bir boyutta iletişim içerisinde olmasını sağlıyor. Açılı olarak asılan büyük ayna kullanımı, sergileme tasarımına yeni bir boyut katmanın ötesinde sergileme alanlarının derinlik etkilerini arttırıyor ve yansımalar ile yeni keşifler öneren farklı sergileme algısı yaratıyor.

Fotoğraflar: Christof Herdt, Demirden Design

Etiketler

Bir yanıt yazın