İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Yapı Sektörünün “En İyi Performans Gösteren CEO”su Seçildi

35 yıldır İzocam'da farklı pozisyonlarda görevler üstlenen İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Harvard Business Review tarafından "En İyi Performans Gösteren CEO" ödülüne layık görüldü.

Harvard Business Review tarafından Türkiye’de INSEAD Business School işbirliği ile gerçekleştirilen araştırmada İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut “Yapı Sektörü” kategorisinde “En İyi Performans Gösteren CEO” seçildi. Araştırmada listeye girmeyi başaran yöneticiler, 20 Ocak Çarşamba akşamı, Wyndham Grand Levent’te düzenlenen özel bir gecede açıklandı. Gecenin açılış konuşmasını Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu ile Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yaparken, Principal at Eight Inc.’den Matt Judge da “Performans Dizayn Edilebilir mi?” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

“En İyi Performans Gösteren CEO”lara ödüllerinin verildiği törende İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut adına ödülü, İzocam Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan aldı. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, yapı sektöründe En İyi Performans Gösteren CEO olmaya layık görülmekten onur duyduğunu belirterek, “50. yılımızda ve onu takip eden yeni yılda kurumumuzu daha ilerilere taşıyan çok sayıda başarıya ard arda kavuştuk. Bu da gösteriyor ki şartlar ne kadar zor olursa olsun İzocam çalışanları yılmadan, büyük bir istikrarla çalışmalarını sürdürüyor. Bu, sadece benim için değil, tüm İzocam ailesi için kıymetli olduğuna inandığım bir ödüldür. Dolayısıyla bu ödülü özveri ve gayretleriyle katkılarını esirgemeyen, her zaman yüksek disiplin ve istikrarlı çalışmalarını sürdüren tüm İzocam çalışanlarına verilmiş bir ödül olarak kabul ediyorum. Başarılarımızın devamının geleceğine olan inancım sonsuzdur” dedi.

Türkiye’de yalıtım sektörünün öncüsü olma sorumluluğuyla, her zaman daha iyisini başarmak için çalışmaya devam eden İzocam, ISO tarafından hazırlanan ve 2015’de yayınlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 Araştırması’nda 279. sırada yer aldı. Brand Finance Turkey 2015 Raporu’nda ise en değerli 100 marka arasında olan İzocam, 2014’deki ihracat başarılarından ötürü de Nisan 2015’de “İSİB Başarılı İhracatçılar Ödülü”nün sahibi oldu. Bir kurumun sürdürülebilir başarısı için sadece ekonomik göstergelerin yeterli olmadığına inanan İzocam, Taşyünü Tesisi’nde iş sağlığı ve işçi güvenliği konusunda da 2014 yılında önemli gelişmeler kaydederek Isover tarafından verilen “İş Kazalarını En Çok Azaltan Tesis” (Best Safety Improver) ödülünün sahibi oldu. İzocam son olarak Aralık 2015’de, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından verilen 9,16 puanlık Kurumsal Yönetim Derecesi ile “Kurumsal Yönetim Endeksi’nde Son Bir Yılda Notunu En Çok Arttıran Şirket” ödülünün de sahibi oldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın