AND Cityscape Ödülünü Kazandı

HPP International Architects tarafından tasarlanan AND, Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" ödülünü kazandı.

AND, Dubai Burj Khalifa’da yapılan ödül töreninde, “En İyi Ticari Proje” dalında ödüle layık görüldü. Farklı kategorilerde ikiyüze yakın başvuru arasından seçilen AND büyük ödülü Türkiye’ye getirdi.

HPP International Architects tarafından tasarlanan, Anadolu Gayrimenkul tarafından geliştirilen AND, 26 katlı, A+ kalitede ve Leed Platinum adayı bir ofis binası. Yapılan final sunumunda projenin planlamadaki derinliğinden etkilenen profesyonel jüri, notunda söyle diyor;

“Gelecekteki ticari ofis kullanımın gereksinimlerini teknik olarak mükemmel karşılayan ve kullanıcı mekansal gereksinimlerinin altyapısını sürdürülebilir bir mülkiyet yapısı ile uyum içerisinde sunan bir proje. Jüri özellikle projenin ön-planlama aşamasındaki derinliğini ve bu anlamda yapılan yatırımı övgüye değer görüyor.”

HPP, 2012’de yapılan mimari tasarım yarışmasını kazanarak projeye dahil oldu. Türkiyedeki yaygın geleneğe aykırı olarak HPP, uluslararası bir firma olarak AND binasının bütün tasarım servislerini tüm aşamalarıyla üstlendi. Global kalite standartlarında tasarlanan ve şartnameleri hazırlanan yapı 2015’in ikinci yarısında tamamlanmış olacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın