“Mimar Benim” Uygulaması Ödüle Layık Görüldü

Filli Boya'nın mobil devrimi "Mimar Benim" uygulaması Apple'ın tavsiye ettiği 'En İyi 10 Türk Uygulama' arasında yer aldı.

Filli Boya’nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması; Apple’ın tavsiye ettiği ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında yer aldı. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği” tarafından “En İyi Mobil Cihaz Uygulaması” kategorisinde sektörünün beğenilen uygulamaları arasında yer aldı ve ödüle layık görüldü.

Hollandalı mobil uygulama ölçümleme firması DISTMO’nun raporuna göre; Android cihazlarda “Eğlence” kategorisinde 2. sırada yer alan Mimar Benim, iPadlerde “En Çok İndirilen 10 Eğlence Uygulaması” kategorisinde de 6. sırada yerini aldı.

Selda Uzun: “Teknolojiyi, Keyifli Hale Getirdik”

Konu özelinde açıklamada bulunan Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun görüşlerini: “Dijital dünyadaki çalışmalarımızı Filli Boya’nın yenilikçi ve öncü marka kimliği doğrultusunda belli bir strateji dahilinde devam ettiriyoruz. Bugüne kadar kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları geleceğin trendleriyle tanıştıracak birçok başarılı ve ödüllü dijital uygulamaya imza attık. Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması ile kullanıcılara yaşadıkları yerin mimari olma ayrıcalığını sunuyoruz.” olarak ifade etti.

Etiketler

Bir yanıt yazın