Yarışmayla Yap Sponsoru Seranit Yapı Grubu ISO 500 Listesinde 380. Sırada

Seramik ve yapı sektöründe köklü kuruluşlarından Seranit Yapı Grubu ISO 500 listesinde 380. sırada yer aldı.

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba “Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız, ekonomiye ve sektöre daha fazla katkı sağlamak” şeklinde konuştu.

Yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu enerjiden gıdaya, demir-çelikten bilişime, inşaattan pazarlamaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren en büyük sanayi kuruluşlarının belirlendiği İSO ilk 500 listesinde yer almaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 380. sırada yer alan Seranit Yapı Grubu, 2013 yılında hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla ekonomi ve istihdama büyük katkıda bulundu.

Seranit’in İSO 500 listesindeki başarısıyla ilgili bir değerlendirme yapan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Baba, “2013 yılında gerçekleştirdiğimiz yüksek performansımızın başarılı bir sonucu olarak İSO ilk 500 listesinde 380. sırada yer aldık. Bundan sonraki hedefimiz de her geçen yıl performansımızı artırarak bir önceki yıla göre yükseliş göstermek olacak. Böylece hem sektörümüze hem de Türk ekonomisine olan katkılarımızı sürdüreceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

2013 yılını satışlar bazında yüzde 258.248.000 TL’lik bir oranla kapattıklarını belirten Baba, şirketin ihracat rakamlarının ise 33.503.053 USD seviyelerinde olduğunu dile getirdi.

Etiketler

Bir yanıt yazın