Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF 50. Sayısını Kutluyor

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi, 50. sayısında yeniliklerle okuyucusunun karşısında.

RAF Ürün Dergisi, yeni logosu ve rengiyle değişiminin ipucunu veriyor. 50. Sayının kapağında ünlü karikatürist Cem Dinlenmiş’in çizimi yer alırken, Proje Bölümü’nde ise Avcı Architects’in tasarımı Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası inceleniyor. En büyük değişiklik ise RAF’ın internetteki yüzü “raf.com.tr“de görülüyor.

Yeni Renk – Yeni Logo

RAF Ürün Dergisi’nin 50. sayısı olan Mayıs Sayısı’nda, okuyucular ilk olarak kapaktaki değişikliği farkedecekler. Şimdiye kadar hep siyah beyaz olan kapak ve logo, bu sayıyla birlikte yenileniyor. RAF’ın yalın ve anlaşılır iyi tasarım ilkesinin izinde logosu renkleniyor ve yüzü değişiyor.

Kapak Tasarımı Ünlü Karikatürist Cem Dinlenmiş’ten

Cem Dinlenmiş, RAF’ın 50. sayısı için özel olarak tasarladığı kapağı kendi sözleriyle şöyle anlatıyor: “Tasarladığım 50. Sayı kapağı, Roma ya da Bizans’ta önemli olayları kutlamak için dikilen anıt sütunları da anımsatsa da genel olarak arkeolojik alanlardaki gezilerden esinle yaptığım çizimlerden oluşturmayı tercih ettim.”

Avcı Architects’in Tasarımı Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin, Ankara Çankaya’daki yeni binası için düzenlediği davetli proje yarışmasında, birinci seçilerek inşa edilen Avcı Architects’in tasarladığı Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası bu ay proje bölümünde tanıtılıyor. Binanın mimari programında, tipik bir ofis binasının gereksinimlerinin en optimize şekilde karşılanmasının yanında, bir dernek binasının özel ihtiyaçlarına da cevap verecek şekilde farklı fonksiyonlar yer alıyor.

50. Sayıyla Birlikte RAF’ın İnternetteki Yüzü “raf.com.tr” Yenilendi

Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ta yer alan tüm ürün ve firmaların ulaşılabileceği web sitesi “raf.com.tr” yüzünü 50. sayıyla birlikte yeniledi. Yeni renk ve logosuyla dikkat çeken anasayfaya manşet bölümü ile ürün aramasını kolaylaştıran ürün filtreleme bölümü de eklendi. RAF’ta şimdiye kadar yayınlanan tüm projelere ulaşabileceğiniz Proje Bölümü’nün filtreleme sistemine de kullanıcının aramasını kolaylaştıran bazı özellikler ilave edildi.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 50 Mayıs Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın