Haliç Üniversitesi Öğrencileri Lamp 83 Aydınlatmayı Ziyaret Etti

Haliç Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden Prof. Dr. Önder Küçükerman, beraberindeki 30 öğrencisi ve diğer öğretim görevlileri ile beraber bir okul gezisi düzenledi.

LAMP83 Aydınlatma’ya gelen öğrenciler kendilerine verilen LED masa üstü lambası ödevlerini yapmak için LAMP 83’teki yetkililerden bilgi aldılar. Gezi üretim ve montaj turu ile başladı. Üretim Müdürü Erol Koç, fabrikaya hammadde gelişinden sevkiyat için aydınlatma aygıtlarının paketlenmesine kadar geçen sürecin her adımı ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi. Ardından Ar-Ge laboratuvarına geçildi. Uygulanan 25 ayrı cins test, aydınlatmada kalite prosedürleri ve rakip analizi ile ilgili bilgi alan öğrenciler Ar-Ge Müdürü Kamuran Müftü’nün gözetiminde gerçekleştirilen testleri birebir izleme şansına sahip oldular. Öğrenciler için temel aydınlatma ve LED eğitimini ise Ürün Müdürü Emre Çoruhlu verdi ve öğrencilerin LED ile ilgili sorularını yanıtladı.

Lamp 83 Aydınlatma Genel Müdür Yardımcısı Batu Ceyişakar gezi ile ilgili şunları söyledi: “Değerli hocamız Prof. Dr. Önder Küçükerman’ı ve Haliç Üniversitesi öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Biz de geleceğin iyi eğitim almış öğrencilerde olduğuna inanıyoruz. Firmamızın kapıları öğrenmeye, çalışmaya istekli gençlere her zaman açık. Önümüzdeki dönemde gerek Haliç Üniversitesi, gerekse diğer üniversiteler ile olan iş birliğimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Etiketler

Bir yanıt yazın