Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Mart Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin 49. sayısı olan Mart sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay Zaha Hadid Architects tarafından tasarlanan Haydar Aliyev Kültür Merkezi tanıtılıyor. Bu sayıda, Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nde yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor.

Hakan Gürsu’nun Tasarımı Bu Ay Kapakta Yerini Aldı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde öğretim üyeliğine devam eden birçok prestijli tasarım ödülünün sahibi Hakan Gürsu bu ay RAF Ürün Dergisi’nin kapağını tasarladı.

Zaha Hadid Architects’in Tasarımı “Haydar Aliyev Kültür Merkezi” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Azerbeycan Bakü’de yer alan Haydar Aliyev Kültür Merkezi, bu ayki sayıda 16 sayfalık proje bölümünde incelendi. Projenin tasarım ve yapım sürecinde liderlik yapan Saffet Bekiroğlu’nun anlatımıyla: “Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nin tasarımı, yapıyı çevreleyen meydanla iç mekanı arasında sürekli ve akışkan bir ilişki kurmayı başarıyor. Meydan, Bakü’nün tüm kentsel dokusuna ulaşabiliyor, eşitçi bir kamusal iç mekana doğru yükseliyor ve çağdaş ve geleneksel Azeri Kültürü’nün kutlanmasına adanan etkinlik alanlarını tanımlıyor.”


RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin, Ankara Çankaya’daki yeni binası için düzenlediği davetli proje yarışmasında, birinci seçilerek inşa edilen Avcı Architects’in tasarlaığı Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası gelecek ay proje bölümünde tanıtılıyor. Binanın mimari programında, tipik bir ofis binasının gereksinimlerinin en optimize şekilde karşılanmasının yanında, bir dernek binasının özel ihtiyaçlarına da cevap verecek şekilde farklı fonksiyonlar yer alıyor.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 49 Mart Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın