2018’de Instagram’da En Çok Beğenilen Gönderiler

Geride bırakmakta olduğumuz 2018 yılında Instagram'da yayınlanan ve en çok ilgi gören 5 gönderiyi sizler için derledik.

İlgiyle takip edilen, Arkitera ekibinin de büyük keyifle emek sarf ettiği, Instagram’da yayınladığımız gönderiler arasından, bu yıl da en çok beğeni alan ilk 5’ini derledik.

Yemeksepeti Park

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arkitera (@arkitera)’in paylaştığı bir gönderi (31 Eki, 2018, 3:47öö PDT)

Yemeksepeti Park, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde, 9.283 m²’lik bir alanda yer alıyor… Proje Ofisi: Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık


Eskişehir Sokaklarına Renk Geldi

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arkitera (@arkitera)’in paylaştığı bir gönderi (17 Oca, 2018, 6:53öö PST)

Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olan Hakan Keleş Instagram hesabı üzerinden yayınladığı “Lilliputlar” isimli serisiyle Eskişehir sokaklarına renk getiriyor..


Maketlerden Özel Tasarım Defterlere: FO! Design

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arkitera (@arkitera)’in paylaştığı bir gönderi (19 Şub, 2018, 1:10öö PST)

Mimar Fatih Süleyman Deveci tarafından kurulmuş ve mimarlık öğrencisi Emre Taner ile birlikte ilerlemekte olan FO! Design, tasarımcılar için vazgeçilmez bir öğe olan eskiz defterleri üzerine çalışmalarını yürütüyor. Girişim, daima özgün ve estetik ürünler tasarlama fikriyle ortaya çıkmış. İkilinin, arazi ve topografya maketlerinden ilham alarak tasarladığı defterler…


Sokak Temelli Konut Projesi

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arkitera (@arkitera)’in paylaştığı bir gönderi (29 Haz, 2018, 1:22öö PDT)

Londra’nın kuzeyinde yer alan konut projesi cumbalı pencereleri ile dikkat çekiyor. Peter Barber Architects, birçok metropolde olduğu gibi Londra’da da artan barınma sorununa çözüm olarak az katlı ve yüksek yoğunluklu konutlar üretmeye odaklanmış bir ofis. Peter Barber, artan nüfusa karşın konut yetersizliği sorununun kule tipi yüksek konutlarla çözülemeyeceğine, çözülse bile insanların kopuk ilişkiler kurmasına, izole olmalarına sebep olacağı için sosyal sürdürülebilirliğinin olmadığına inanıyor ve “sokak temelli” konut projeleri tasarlıyor.


Edoardo Tresoldi’nin Tel Örgü Katedralleri Coachella’da…

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arkitera (@arkitera)’in paylaştığı bir gönderi (7 Ağu, 2018, 4:59öö PDT)

2018 Coachella Müzik ve Sanat Festivali ziyaretçileri en sevdikleri grupları, sanatçıları ve büyük ölçekli sanat enstalasyonlarını görmek için Indio’ya akın etti. Bu yılki Festivalde en çok beklenen eserlerden birisi, klasik mimariden esinlenerek yarattığı çarpıcı tel örgü heykelleri ile dünya çapında büyük ilgi gören İtalyan sanatçı Edoardo Tresoldi’nin alan için hazırlamış olduğu özel enstalasyon: “Etherea”ydı.

Etiketler

Bir yanıt yazın