2018’de En Çok İncelenen Yapı Malzemeleri

Geride bırakmakta olduğumuz 2018 yılında Arkitera'da birçok ürün tanıtımı yer aldı. Yıl boyunca Arkitera.com'da en çok ilgi gören beş yapı malzemesini sizler için derledik.

Guardian Glass – Guardian Clarity™


Çok yüksek ışık geçirgenliği sunarak, düşük yansıma elde edilmesini sağlayan Guardian Clarity™ anti-reflekte cam, işlevsellik ve kusursuz cepheler için geliştirilmiş ideal bir çözüm. Aşırı yansımanın görüntüyü bozduğu her yerde sağladığı ‘yansıtmama’ etkisi ile tasarımı bulunduğu noktada odak noktası haline getiren Guardian Clarity™ anti-reflekte cam, İstiklal Caddesi üzerinde dikkatleri üzerine toplayan Yapı Kredi Kültür Sanat’ta kullanıcılara etkileyici ve bölünmemiş bir Beyoğlu manzarası sağlarken, kişinin semtin atmosferinden kopmadan keyifli ve kaliteli zaman geçirmesine olanak tanıyor.

BTM Bituproof Temel Bohçalama Sistemi


BTM BituProof Temel Bohçalama Sistemi, binaların temellerinde su yalıtımını pratik, güvenli, uzun ömürlü ve ekonomik bir şekilde çözmek için tasarlandı. Sistem, yapılaşmanın yoğun olduğu kent merkezlerinde bitişik nizam vaziyette yapılacak yapıların temellerinde ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yeniden yapılacak binaların temellerinde su yalıtımına çözüm sağlıyor. 

Unigen Moduleo® Moods


Moduleo® Moods PVC zemin kaplamaları benzersiz üretim teknolojisi ile doğal ahşap ve taşta bulunan narin ve rastgele desenleri yüzeye taşıyarak, dayanıklılığı en iyi şekilde sunmak üzere tasarlandı. Otel, mağaza, restoran, kafe gibi estetik ve konforun ön planda olduğu mekanlar için ideal kaliteyi sunan özel bir koleksiyon olan Moduleo® Moods’da hazır olarak kullanılabilen farklı formlar tasarım çeşitliliği sağladığı gibi, tasarımların daha az fire vererek, daha hızlı uygulanmasını sağlıyor.

ABS Plus – Yüksekliği Ayarlanabilir Dolgu Kör Kalıp Sistemi


ABS Plus, geri dönüşümlü plastikten imal edilen tek kullanımlık bir beton kalıp sistemi. Her türlü yapıda 300 cm’ye kadar betonarme yükseltilmiş döşemeler oluşturulmasını ve böylece hızlı, hafif ve ekonomik bir şekilde dolgu yapılmasını sağlıyor. ABS Plus kullanılarak katta hafif dolgu, ters kiriş dolgusu, peyzaj dolgusu, asansör holü dolgusu, otopark rampası, temel üzerinde dolgu veya mütemadi temel dolgusu yapılabiliyor.

Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar

Baumit CreativTop, isteğe göre şekillendirilebilme özelliği ile yaratıcılığı ön plana çıkarıyor. CreativTop, ipeksi dokudan çizgi dokuya, düz yüzeyden kaba dokuya sayısız dış cephe dokusu uygulama imkanı sunuyor. İçerdiği boya sayesinde, hazır dekoratif kaplamalar uygulandıktan sonra tekrar üzerine boya uygulaması yapılmasına ihtiyaç duymuyor. Life® kartelası ile de renklendirilebilen dokular, binanın dış cephesinde farklı bir karakter oluşturabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın