2015’te En Çok Hangi Yapı Malzemelerini İnceledik?

Geride bıraktığımız 2015 yılı boyunca Arkitera.com'da en çok ilgi gören 5 yapı malzemesini derledik.


VitrA’dan Rim-ex Kanalsız Klozet

VitrA, kanal sistemini kaldırarak klozette yeni bir dönem başlatıyor: VitrA Rim-ex klozet. Yenilikçi kanalsız iç hazne tasarımıyla kolay temizleniyor, çok daha az kir tutuyor ve maximum hijyen sağlıyor. Bütünsel ve estetik görünüm sunan Rim-ex klozet, her banyoya uyum sağlayacak farklı tasarım seçeneklerine sahip.


ASHFORD FORMULA–Beton Tozumasına Son

Ashford Formula, her türlü beton ve çimento bazlı yapı malzemelerine yüzeyden 3 ile 8 mm kimyasal reaksiyon ile penetre ediyor ve beton yüzeyinde sadece granit ve elmas gibi madenlerde bulunan tetragonal kristaller oluşturuyor. Bu sayede Ashford Formula betonun bileşiklerini bir katı kütle halinde bütünleştirerek sertleştiriyor. Uygulama sonucunda, yoğunluğun artması ve betonun ömrü boyunca sertleşmesi, güçlenmesi, neme ve tozumaya karşı koyması sağlanmış oluyor.




V-Care

V-care akıllı klozet otomatik kapak açma/kapama, ayarlanabilir su ve kapak sıcaklığı, farklı yıkama seçenekleri, kurutma ve koku emme özellikleriyle bir VitrA yeniliği. Kanalsız Rim-ex teknolojisiyle hijyenik ve kolay temizleniyor. Tüm bu özellikler kişisel ihtiyaçlara göre bir kumanda yardımı ile ayarlanabiliyor.




Combo: Hem Duş Teknesi, Hem Küvet

VitrA’nın ergonomik kullanımı sayesinde her yaştan kullanıcıya kolaylık sağlayan Combo küveti, 170×75 cm ölçülerinde, 41,5 cm yüksekliğinde. Combo’nun sızdırmaz cam kapısı açıldığında, ayağı çok yükseğe kaldırmaya gerek kalmadan küvete rahatça ve güvenle girilebilirken, küvette istenilen yere konumlanabilen çok amaçlı oturma birimi sayesinde banyo keyifli hale geliyor. Combo küvetin, 6 mm genişliğinde camdan üretilen duş kabini, hızlı yıkanmayı tercih edenlere konfor sağlayarak, banyonun ıslanmasını önlüyor.


3D WALL – Tasarımın Derinliklerinde Bir Yenilik: Norm

Ürün tasarım tescilleri TPE tarafından onaylanmış,  farklı bir uygulama seçeneği olan “Norm”; Polimer teknolojisi günümüz uygulamalarından sıklıkla kullanılan, özellikle otomotiv ve beyaz eşya gibi öncü sektörlerin görsel parçalarda tercih ettiği termoplastiklerden imal edildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın