Kaleseramik, Yenilikçi Ürünlerini ile UNICERA’da Tanıttı

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve 'Kale 360' uygulaması ile dikkat çekti.

‘Banyo’ ve ‘Teknik’ konseptiyle hazırladıkları stantlar ile fuarın yenilikçi yüzü olduklarını belirten Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, trendleri belirleyen çevreci ürünleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilklere imza atmaya devam ediyor” dedi.

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 26 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA’ya, ‘Banyo’ ve ‘Teknik’ konseptiyle hazırlanan 750 ve 135 metrekarelik iki ayrı stant ile katıldı. İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Konsept Tasarım ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan stantlardaki rahat dolaşım alanları sayesinde, sergilenen en yeni ürün ve serilerin, alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu. Kaleseramik’in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan ‘Banyo’ standı 3’üncü salonda (317-318), ‘Teknik’ standı ise 6’ncı salonda (619/B) tüketiciyle buluştu.

Trend belirleyici ve çevre dostu ürünler

İleri teknoloji ile üretilen seramik ve banyo ürünleri ile her ihtiyaca yönelik estetik ve işlevsel çözümler sunduklarını ifade eden Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla, ‘trend belirleyici’, ‘işlevsel’, ‘çevreye dost’ ve ‘kaliteli’ kavramlarını ürünlerimize yansıtıyoruz. Ürün ve hizmet alanlarında yapacağımız yatırımlar ile marka, tasarım ve hizmet konularında sektörde öncülük yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“Banyoyu banyo yapan her şey Kale’de”

UNICERA’da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturduklarını vurgulayan Bahadır Kayan, “Fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, teknoloji ve tasarım odaklı banyo çözümleriyle son trendleri sunuyor. ‘Banyoyu banyo yapan her şey Kale’de’ mottosuyla, banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getirerek, kuralları yeniden şekillendirmeyi hedefliyoruz. Daha özgün ve kullanıcıya özel serilerimizin yanı sıra, teknolojinin banyolarla entegre olduğu ünitelerimiz ve çevreye katkı sağlayan su tasarruflu ürünlerimize de ilgi çok yüksek” diye konuştu.

Kale’den herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi

Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini farklı bir seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması ‘Kale 360’ı ilk kez fuarda tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sundu.

Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ‘Kale 360’ ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor. Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan ‘Kale 360’ uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale, Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünleri ile banyosunu dilediği gibi tasarlayabilen kullanıcılar, tasarımlarının üç boyutlu halini ve yaklaşık maliyetini görürken, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif de isteyebiliyor.

Banyonuzu değiştirmeyi ilk düşündüğünüz andan itibaren sizin için sorun olan, beğendiğiniz ürünlerin banyonuzda nasıl duracağı, bu ürünleri nasıl bir araya getireceğiniz ve ürünlerin yaklaşık maliyetinin ne olacağı gibi karmaşık sorunları, ‘Kale 360’ ile oturduğunuz yerden bir kaç dakikada çözebiliyorsunuz.

Banyonuzun şeklinden, armatürünüzü nereye konumlandırmak istediğinize, küvetinizden, seramik karolarınıza kadar her şeyi dilediğiniz gibi seçip, kendi banyonuzu çok kısa bir sürede kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Üstelik tasarım yapmak için çizim veya ürünlerle ilgili teknik bilgiye hiç ihtiyaç duymuyorsunuz. www.kale360.com uygulamasına girerek, hayalinizdeki banyoyu kolayca tasarlayabiliyorsunuz.

Etiketler

Bir yanıt yazın