Duvarımdaki Star Wars

Keşke kendi 'Death Star'ım olsaydı diyorsanız mortgage araştırmalarına başlamanızı önerebilirim. Güç sizinle olsun! Lakin zarar veremesem de olur diyorsanız, Tom Spina Designs'ın tasarladığı duvar seramikleri ile odanıza X-Wing şıklığını taşımanız mümkün.

1976’da Star Wars çekimlerine başlandığında ILM bir Death Star modeli tasarlamıştı. Ay boyutundaki bu ölüm makinesinin yüzeyinde hem boşluklar hem de silah vb. mekanik elemanlar bulunuyordu. Pek çok değişik açıdan çekimi yapılacak bu modelin üretimi de aynı zamanda pratik olmalıydı.

ILM’nin bu duruma çözümü birbiri ile yer değiştirilebilen çeşitli linolyum seramikler üretmek oldu. Her bir parça; imparatorluk kadar duygusuz, belli belirsiz bir şekilde biyomekanik ve ihtiyaç duyulan yüzeyde yeni kompozisyonlar oluşturabilmek için uygun olmalıydı. Tom Spina Designs da talep üzerine, bu seramiklerden 14 ana parçayı üretti. Her biri 12″x12″ olan bu üç boyutlu seramikler rastlantısal şekilde renklendirilmiş. Kendi Death Star yüzeyinizi oluşturmak ise size kalmış.

Etiketler

Bir yanıt yazın