RAF Ürün Dergisi Temmuz Sayısı Yayınlandı

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından iki ayda bir yayınlanan ve 9000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi olma özelliği taşıyan RAF Ürün Dergisi mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

Temmuz ayında 33. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı yüksek mimar Ahmet Tercan tarafından tasarlandı.

RAF Ürün Dergisi ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 59 firmanın 65 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

RAF Ürün Dergisi’nde önemli bir bölüm: “Mimari Erişilebilirlik”
2011 yılı itibariyle yayınına başlanan ve Özürlüler Vakfı işbirliği ile gerçekleşen “Mimari Erişilebilirlik” bölümünde ise “Birlikte Yaşayabilmek” başlığı altında Aydınlatma, Renkler, İletişim Araçları, Dokunsal Yol Kaplama Yüzeyleri, Anahtar ve Prizler ile Yangın Emniyeti konuları ele alınıyor. Mimar Özlem Belir tarafından hazırlanan bölümde tasarımlarda makyaj olarak görülen ancak mimarlar tarafından dikkat edilmesi gereken önemli detayların altı çiziliyor.

Proje bölümünde OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ele alınıyor
Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay M artı D Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa’daki OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ele alınıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın