Prime Mall Gaziantep’e Avrupa’dan İki Ödül

Prime Mall Gaziantep'e açılır açılmaz ödül geldi. AVM'ye European Property Awards tarafından Avrupa'nın En İyi Perakende İş Geliştirme ve Mimari ödülü verildi.

Prime Development’ın Gaziantep projesi, gayrimenkul sektöründeki en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen ‘European Property Awards’ tarafından iki ayrı kategoride ödül aldı. 25 Eylül’de Londra’daki törende Avrupa’dan gelen adaylar arasında yarışan proje, Avrupa’nın ‘En İyi Perakende Geliştirme’ ve ‘En İyi Perakende Mimari’ ödüllerine layık görüldü. Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin, “Türkiye’nin ve Gaziantep’in adını tüm dünyaya duyurmuş olmaktan mutluyuz. Bölge ekonomisini pozitif etkileyecek yatırımlarla farklı bir çekim alanı yaratmayı hedefliyoruz” dedi. 

Dünyanın en iyisi

Bu tür ödüllerin uluslararası arenada referans kaynağı olduğunu belirten Çetin, Türkiye’ye yönelik emlak yatırımlarını artıracaklarını söyledi. Çetin, “Prime Mall Antakya projesi ile dünyanın en iyisi olmuştuk, Prime Mall Gaziantep projesiyle aynı unvanı Gaziantep’e de kazandıracağız” diye konuştu. 

Mükemmelliğin sembolü

European Property Awards ödülleri emlak, gayrimenkul ve yatırım sektörlerinde mükemmelliğin sembolü olarak görülüyor. 15 ayrı kategoride yarışan katılımcılar önce ülkelerinde, sonra Avrupa’da seçildikten sonra dünya finaline katılıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın