Topbaş: Taksim Meydanı’na Bolca Ağaç Dikeceğiz

Kadir Topbaş, "Sosyal medyayı da takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla Taksim Meydanı için ağaç beklentisi var. Gerçekten istenildiği kadar bolca ağaç dikeceğiz" dedi.

Topbaş, New York’ta 24 Eylül’de yapılacak Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısının ardından düzenlenecek sürdürülebilir kentler oturumunda da konuşma yapacağını söyledi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun’un davetlisi olarak BM Genel Kurulu’na katılmak üzere Türk Hava Yolları’na ait uçakla 13:15’de New York’a giden Topbaş, yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı VİP Salonu’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İbrahim Yıldız’ın DHA’da yayımlanan haberine göre, Taksim Meydan’ın ağaçlandırılması ile ilgili sorularını yanıtlayan Topbaş, “Sosyal medyayı yakından takip ediyorum ve takipte gördüğüm kadarıyla Taksim Meydanı’nda ağaç beklentisi var. Gerçekten, istenildiği kadar bolca ağaç dikeceğiz. Zaten bununla ilgili projelendirme çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Taksim Meydan düzenlemesi henüz bitmedi ama şunu özellikle ifade etmeliyim ki alt geçit, tünel dediğimiz bölüm çok takdir topladı” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın