ByPass Haritası

ARKIMEET 2013 bu yıl kentlere odaklanıyor. Etkinliğin bu yılki teması kentsel sorunların tartışılabileceği bir buluşma platformu yaratabilmek amacıyla “ByPass” olarak belirlendi.

Her gün sokaklarını deneyimlediğimiz kentlerdeki kestirmeden planlanmış, ulaşım ve mekana dair geçici çözümler sunan noktaları / yöntemleri araştırıyoruz. Zaman zaman bir ulaşım aksı zaman zaman mekansal sürekliliği bozan bir strüktür olarak karşımıza çıkan ByPass noktalarını bir harita üzerine işaretliyoruz. Kamusal mekana dair sorunlar, ulaşımla ilgili stratejiler, kent içindeki tutarsız mekanlar hepsi katılımcıların yorum ve fotoğraflarıyla bir harita üzerinde toplanacak.


ByPass noktalarını belirleyerek ByPass haritasını oluşturanlara ARKIMEET sürpriz hediyeler veriyor. Haritayı oluşturanlar arasından ARKIMEET takımının seçeceği 25 kişi ARKIMEET 2013’e ücretsiz giriş, 5 kişi 4d Cityscape oyunu ve 1 kişi de helikopterle İstanbul turu kazanıyor!

Haritaya Twitter, Instagram ve Blogger hesaplarınız üzerinden #bypass13 hastagi ile eklemeler yapabilirsiniz. Lokasyon bilgisini vermeyi unutmayın!

Haritayı görmek için; http://www.arkimeet.com/bypass13/

ByPass tema metni için; http://www.arkimeet.com/2013/tr/155/tema

ARKIMEET 2013, 7-8 Ekim 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın