RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz Sayısı Çıktı!

Temmuz ayında 45. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nde birçok yeni firma ve ürünleri tanıtılıyor.

RAF Ürün Dergisi 2013’ün dördüncü sayısı olan Temmuz sayısının ürün tanıtım sayfalarında kaba yapı bileşeni, ince yapı bileşeni, hareketli donatı ve kullanıcıya yönelik sistem kategorilerinde toplamda 71 farklı firmanın ürünleri özellikleri ile tanıtılıyor. Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

45. RAF Ürün Dergisi Temmuz Sayısı Kapağını Mehmet Konuralp Tasarladı

Temmuz ayında 45. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, 2013’ün kapak teması “Ustalar” kapsamında Türk mimarlık tarihinde her biri kendi alanında başarılı mimarlar tarafından belirleniyor. Günümüze kadar proje mimarlığı, iç mimarlık, müteahitlik ve eğitimci olarak mesleğin hemen her dalında faaliyet gösteren ve mimarlık dünyasında önemli bir yere sahip olan Mehmet Konuralp RAF Ürün Dergisi Temmuz sayısının kapağını tasarladı.

Atölye E Mimarlık Tarafından Tasarlanan “Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi” RAF Ürün Dergisi’nde

Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, Atölye E Mimarlık tarafından projelendirilen Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde konsept aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde çok amaçlı salon, tiyatro ve bunları saran tekil bir fuaye çözümü bulunuyor. Ankara’da yapılandırılan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde tasarıma özgün formunu veren eliptik çeper ve bunun üzerinde kurgulanan cephe dinamizmi, yapının kent ve kentliyle güçlü bir görsel ilişki kurmasını sağlıyor. Bu eliptik formla ortaya çıkan ikonik duruşun, kentin dönüşmesi ve dönüştürülmesi sürecinde de önemli bir katkısı olacağı düşüncesiyle hareket edilmiş.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Temmuz sayısının kapak tasarımcısı “Ustalar” teması kapsamında Uğur Tanyeli olurken, proje kısmında ise RMJM Hillier Architecture Worldwide tarafından tasarlanan Varyap Meridian incelenecek.

RAF Ürün Dergisi Mayıs Sayısı İçerikleri

RAF Ürün Dergisi Mayıs sayısında bu ay 7-8 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiMEET’13 Kayıt Formu ve RAF Ürün Dergisi Abonelik Formu yer alıyor.

Güncel E-posta Adresinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın!

Mart sayısı ile dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebilir, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri rafabone@arkitera.com adresine gönderebilirsiniz.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 45 Temmuz Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın