Mental Ddesign Works WAF 2013 Finallerinde

Dünyanın en büyük ve saygın festivallerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF)'nde Mental Design WORKS, İstanbul INN Levent projesiyle Future Projects "Residential" kategorisinde bu yıl da finale kaldı.

Her yıl dünyanın dört bir yanından mimarları bir araya getirmek, mimarlık alanında nitelikli projeleri ödüllendirmek amacıyla yapılan ve bu alanda dünyanın en prestijli etkinliği olarak tanımlanan “Dünya Mimarlık Festivali”, bu yıl 2-4 Ekim tarihlerinde Singapur’da düzenleniyor.

Bir çok ülkeden rekor sayıda katılımın yaşandığı Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde, Mental Design Works’un genç mimarları, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat için tasarladıkları İstanbul INN Levent projesi, Future Projects “Residential” kategorisinde Amerika, Singapur ,Brezilya,Hindistan gibi ülkerlerle yarışıp festivalde Türkiye’yi temsil edecek.

Sou Fujimoto, William Alsop ve Sir Peter Cook gibi isimlerin jüri koltuğunda oturduğu festivalde genç mimarlar, Future Project “residential” kategorisinde ödül alabilmek için jürinin karşısında İstanbul INN Leventi anlatacaklar.

Etiketler

Bir yanıt yazın